Jag knullade min lärare i röven efter lektionen

knullade min lärareDet var på engelskalektionen på folkhögskolan som jag verkligen fick upp ögonen för min lärare, Annika. Hon hade på sig ett par snygga och riktigt tajta byxor. Visst hade jag fantiserat flera gånger att jag knullade min lärare, jag ville ge henne ett skönt rövknull. Byxorna fick hennes röv att se enorm ut och man kunde nästan se hennes fitta genom tyget. Det var jag och en kompis som verkade märka det direkt, och jag såg att det var några andra som också blev distraherade av hennes röv.

Hon flirtade med mig under lektionen, jag lyckades alltid på något vis ta upp mitt sexliv och hon gav inbjudande kommentarer om det varje gång. Gud vad jag önskade att jag knullade min lärare var gång hon yttrade sig. Hon frågade mig om jag kunde stanna kvar efter lektionen var slut. Självfallet var jag lite irriterad att behöva göra det, det var ju trots allt fredag eftermiddag och den sista lektionen.

Lektionen slutade, alla packade ihop sina grejer och gick ut. Hon bad mig att sätta mig ner och jag skulle sitta kvar en timme till. Hon visste att jag ville knulla henne, men jag var inte säker på om hon ville knulla med mig. Det är inte lätt att komma undan med att man knullade min lärare efter lektionerna direkt. Ungefär tio minuter in under den här extratiden så råkar hon på flit tappa sin penna under bordet alldeles bredvid mig. Hon ställde sig och böjde sig ner för att plocka upp den. Hennes byxor smet åt och jag kunde se hennes röv så väl. I stundens hetta ställde jag mig upp och daskade till hennes sexiga röv.

Hon reste sig hastigt upp, och började kyssa mig. Jag kysste henne tillbaka och tog tag om hennes röv. Jag älskar när tjejer hånglar och suger tag i läppen. Jag klämde hennes röv hårt och hon slutade hångla med mig och sa, ”Jag kommer böja mig fram nu och du får göra precis vad du vill”.

Jag blev hård på studs medan hon böjde sig fram över bordet och särade på sina ben. Jag började mig fram och började sakta pussa längs med hennes röv. Jag drog snart ner byxorna med mina tänder. Hon hade inga trosor på sig där under och mina läppar började röra sig över hennes röv. Hon verkade gilla det eftersom hon hade börjat stöna.

Jag bad henne att sära på sin röv åt mig. Hennes händer tog tag om halvorna och särade på sig. Jag har lite av en rövfetisch som hade tagit över mig och jag ville inget annat än att slicka hennes röv som jag såg framför mig. Jag lutade mig fram och slickade sakta längs med hennes röv. Till slut nådde jag hennes trånga öppning och min tunga tryckte mot den, och gled runt den.

Hennes stön höll på att göra mig galen. Mina fingrar smekte längs öppningen och började sakta glida in i henne, samtidigt kunde jag se hur hennes fitta bara blev våtare. Mina fingrar gled även in i hennes fitta, blev insmorda av hennes safter. Dessa fingrar gled snart tillbaka upp till hennes bakersta hål och blev mitt glidmedel.

Jag ställde mig snabbt upp, öppnade mina byxor och frigjorde min hårda lem. Jag styrde den mot hennes röv och hon flämtade till, tog tag i bordet när jag började sakta pressa in den. Snart var ollonet inne i hennes trånga röv, och jag började sakta stöta in och ut ur henne. Hon var andlös och helt i min takt medan hon kved under mig.

Till slut hade hon tagit emot hela min kuk i sin trånga röv och jag ökade takten till hennes jämmer och gnyende. Det var en helt otrolig känsla när jag knullade min lärare i röven på bordet i lektionssalen. Jag kunde inte fatta vad som pågick annat än att min dröm hade blivit sanning. Allt fantiserande att jag knullade min lärare och nu fick jag äntligen göra det.

Jag kände hur hennes röv började spänna sig om min kuk, hennes fingrar smekte snabbt över hennes klitta och med ett hårt stön började hon komma. Hon fullständigt exploderade under mig, hon grep hårt i bordet, vred och vände sig och spände sig så hårt om min kuk. Det var mer än jag klarade av och med ett sista stön stötte jag djupt in i hennes underbara röv och började spruta min sats.

Flämtande kollapsade jag för en kort stund på henne innan jag drog mig ur och såg hur min sperma läckte ur hennes trånga rövhål ner på hennes fitta, längs med hennes lår och ner i byxorna. Hon vände sig mot mig med ett leende och sa, ”Jag måste be dig att stanna efter lektionerna oftare”. Det var första gången jag knullade min lärare.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Han knullade min röv så skönt på soffan och Kom på mina fötter – En fotfetischists dröm.