Kom på mina fötter – En fotfetischists dröm

kom på mina fötterHej

Ursäkta mig, men jag kunde inte låta bli att märka att du stirrar på min fot.

Gillar du fötter?

Ja, jag tror det. Din växande kuk avslöjar dig, du har en fotfetisch. Jag kan se hur den bara blir större i dina byxor. Kom på mina fötter!

Skulle du kunna göra mig en tjänst? Jag har gått hela dagen och det hade varit skönt med en fotmassage nu

Skulle du kunna göra det för mig? Snälla? Underbart! Jag ska se till att du får en belöning för det här.

Här, ta min vänstra fot. Så ja, ta sakta av mig skon. Gillar du nagellacket på tårna? Jag älskar rött. Det får mig att känna mig vågad. Vad tycker du? Tycker du att dem får mig att se vågad ut? Det skulle jag tro. Okej, min fot är din nu.

Åh, det är så skönt. Jag älskar när du stryker din tumme längs med fotsulan. Här, ta den andra foten med. Åh, vad underbart. Vet du, du börjar göra mig riktigt upphetsad. Jag hoppas du inte har nått emot det men jag tänker smeka min klitta medan du tar hand om mina fötter.

Gud så skönt det är! Du kan väl suga på mina tår? Jag vet at du vill det. Här, sug på hela min fot. Ja, sug mina tår. Du kan smeka din kuk om du vill. Kom igen, smek din stora hårda kuk för mig medan du suger på mina tår. Runka inte för fort bara, jag vill ha lite kul med dig och kom på mina fötter sen.

Åh ja, att se när du runka din stora kuk gör mig så kåt. Jag måste nog köra in några fingrar i min fitta. Ja, det är så skönt, jag älskar att smeka mig själv.

Gillar du att titta på min våta fitta medan du suger på mina tår? Ja, jag kan se att du gillar det men jag tror att du skulle vilja ha mina fötter någon annanstans just nu? Ja, jag kan höra dina stön medan jag sakta låter min stortå glida ner till din bröstkorg. Jag vill att du slutar runka nu. Jag kan se att du börjar närma dig så vi behöver sakta ner lite. Håll undan dina händer så du inte råkar hjälpa mina fötter nu, så är du snäll.

Gillar du att känna mina tår mot ditt bröst. Okej, jag ska sluta prata nu så luta dig bara tillbaka och låt mina fötter ta hand om dig.

De rör sig sakta ner längs med dina sidor tills dem kommer till dina lår. Jag rör sakta min upp till ditt bröst och din mun igen så du kan suga på den mer men min högra fot rör sig sakta mot din enorma kuk. Sakta börjar jag smeka din kuk upp och ner med min stortå, och river försiktigt med nageln. Jag känner hur du ryser till när jag gör det. Jag fortsätter så en liten stund, samtidigt som du suger på mina tår. Sakta klämmer jag om din stora kuk mellan min stortå och tån bredvid, och jag börjar runka dig med foten. Jag hör hur du stönar när jag ökar takten för att sedan sakta ner igen. Försatsen rinner ur din kuk och ner på min fot, jag måste bara smaka på det. Jag flyttar ner min vänstra fot, täckt av din saliv, från din mun och fortsätter smeka dig med den foten. Min högra fot tar jag till min mun och börjar girigt suga u mig din försats. Ah, så skönt, du gillar det eller hur? Det har gjort mig så kåt. Sakta flyttar jag tillbaka min högerfot till ditt skrev och mina små fötter omsluter snart din pulserande lem. Jag kan se att du inte kommer kunna hålla dig länge till, och det är okej. Jag är så desperat upphetsad att få känna hur du sprutar på mina fötter. Sakta rör sig mina fötter upp och ner för din kuk och du stönar högre. Jag ökar takten och snart rör sig mina fötter så fort dem bara kan medan jag för dig närmre och närmre utlösningen.

Du gillar det eller hur? Du gillar att känna hur mina sexiga små fötter runkar din hårda kuk! Ska du komma? Bra, för jag vill att du täcker mina fötter med din sats, kom på mina fötter. Kom på mina fötter! Jag vill att du gör det nu. JA! Kom på mina fötter, täck dem med din heta kladdiga sperma som den fotälskare du är. Jaaaa, det är så skönt, all den där varma kladdiga sperman som rinner längs med mina fötter. Nu kan du göra rent dem, min fotslav, och gör det snabbt. Jag måste gå nu.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Härligt sex med ung tjej och fotfetisch och Förlorade min oskuld när jag sprutade i hennes fitta.