När jag fick runka av chauffören som tack för skjutsen

runka av chaufförenIdag publicerar vi en inskickad novell

Vi hade lärt känna varandra genom skolan. Maja hade gått om ett år men var två äldre än mig. Genom henne hade jag fått åka med i raggarbilar sommaren 1978. Visst var det mycket alkohol, fylla och offentligt sex under en vanlig kväll vid korvkiosken eller på någon fest. Men mig hade dom låtit vara, även om blickar kommit. Att åka med och bara dricka upp grabbarnas sprit var ju inget man kunde göra för många gånger om man inte bjöd till lite. Framför allt att bli hemkörd innan festen slutade var ju obligatoriskt att åtminstone runka av chauffören.
Vi hade några gånger fått åka ifrån fester lite tidigare med hjälp av någon snäll kille med bil. Gentleman tänkte jag, men Maja hade ofta sugit av dom som tack efter att dom släppt av mig. Jag hade ju aldrig fått bevittna det. Men så en kväll hade Maja druckit lite för mycket tidigt på kvällen och hon skulle jobba dan efter. Vi frågade en av våra snälla gentlemän om vi kunde få skjuts hem. Men jag var fortfarande partysugen och frågade om han skulle tillbaka till festen. Det skulle han så vi åkte raka vägen hem till Maja. Några kilometer innan så svänger han av och Maja hoppar in i framsätet med honom. När han stannat så knäpper han upp byxorna.
– För min skull får du gärna sitta kvar, säger han.
Maja har redan hans kuk i handen ser jag när jag tittar över framsätet. Jag sitter som förstenad, trots att det känns pinsamt och vill gå ur bilen Jag tänker att det här går nog fort så jag sitter kvar i baksätet. Det är långa sekunder och han ger Maja beröm för sitt handlag. Efter en stund så tittar hon på honom.
– Det vanliga avslutet, säger hon till honom
Han vrider sig lite i sätet och hon lägger sig ner över soffan i där fram. Jag kan bara se Majas blonda huvud åka upp och ner och jag får bevittna den första avsugningen ifrån baksätet.
– Du suger bäst av alla, säger han och lägger sin hand på hennes huvud.
Jag ser hur han ena sekunden njuter av att bli sugen för att sedan grimasera då han försöker att hålla emot sin orgasm. Efter en stund så andas han korta snabba andetag och han lutar sig bak och låter Maja avsluta det han förväntar sig. Jag sitter där och får hans hand på mitt knä när han ser på mig.
– Det här borde du lära dig av Maja, säger han och sträcker ut efter mitt ansikte
Han sjunker ner lite och jag lutar mig fram så jag kan se Majas huvud långt ner över hans kuk. Han ler åt mig och börjar skaka, Maja lyfter sakta upp sitt huvud och när jag börjar se roten av hans kuk så släpper Maja läpptrycket runt kuken och en jämt fördelad våg av sperma rinner ut ner i hans könshår. Maja drar sakta upp huvudet och när det bara är ollonet kvar så öppnar hon munnen helt och har en servett reda för att torka av munnen.
– Din tur nästa gång, säger hon till mig innan hon går ur bilen.
Janne drar upp sina byxor och vi säger hej då till Maja och jag sitter kvar i baksätet hela resan tillbaks till festen.
Jag gick hela festen och bara tänkte på att nästa gång skulle ju jag få runka av någon kille som tack för skjutsen. Det var ju rätt mycket folk och många var ju rätt fulla så inga märkte att jag gick i andra tankar. Timmarna gick och så blev det dags att åka hem. Janne sökte upp mig och jag åkte med i hans bil tillsammans med några andra. Han släppte av mig först.
– Syns nästa fredag, sa Janne
– Visst, tack för skjutsen svarade jag
Janne log brett och körde vidare till nästa stopp. Jag kunde inte sova så bra denna natt. Men tog igen det under veckan. På torsdagen ringer Maja och bara kollar av om vi ska vara hos henne igen på fredagen innan vi får lift till nästa raggarfest. Jag är på som vanligt och när fredagen kommer och vi är hos henne och tar oss några busgroggar så börjar vi prata om helgen innan och vad troligen vad som komma skall på slutet av kvällen. Vi kom överens om att jag skulle sova över hos henne och att jag skulle runka av Janne som tack, och Maja skulle sitta i baksätet under tiden. Det blev en riktigt bra kväll, så bra att jag glömde bort att fester tar slut. Väl i bilen så hamnade jag i baksätet tillsammans med Jannes bror och flickvän, Maja satt därifrån. Jannes bror och flickvän släpptes av först och vi hann inte mer än komma ut på riksvägen för än Janne lirkade fram sin kuk.
– Jag trodde ni skulle bytas om idag, säger han och ler åt Maja.
Maja häver sig över i baksätet och när hon kommit över i baksätet ska jag, osmidig som jag är så får jag över mina långa ben och resten av kroppen till framsätet. Janne får en liten knuff av mig men han klarar av att hålla bilen på vägen och accelererar fort för en stund så jag håller på att dyka ner på golvet. Väl uppe i sätet igen så sätter jag mig nära Janne och greppar hans kuk.
– Gör vad du känner för, säger Janne
– Visst, ler jag och börjar försiktigt dra förhuden upp och ner.
Maja häver sig fram och kollar till hur jag runkar och hon och Janne börjar diskutera kvällens skvaller medan han kör oss hem till Maja. Jag sitter vriden mot honom och ser inte vägen utan koncentrerar mig på att göra det skönt för Janne. Det är en 15 minuter lång väg till Maja och Janne sitter oberört av min behandling. Fast han och Maja har ju fullt upp att diskutera så det är först när vi svänger av riksvägen och jag tvingas släppa hans kuk en stund som han ger mig lite kommentarer.
– Riktigt bra för att vara första gången, säger han
– Tack, svarar jag och rodnar
Janne lutar sig lite bakåt till en mer avslappnad körstil. Maja sätter sig till rätta i baksätet och hon gör tecken med händerna att jag ska runka med båda händerna. Efter några drag så ålar Janne till sig lite i sätet.
– Åhhhh du vill att jag ska spruta nu, säger han och vinglar till med bilen.
Jag fortsätter bara med en hand sakta. Han ålar sig lite och spanar ut över vägen efter ett ställe att stanna. Jag runkar sakta på och Janne släpper foten på gasen och vi låter bilen rulla tills den stannar helt. Han vrider sig i sätet så han har fötterna på min sida. Jag fortsätter runka sakta.
– Fan, du gör mig galen! Stönar han ut och stirrar ner på sin kuk och min hand.
Han börjar andas häftigare och djupare. Till slut stannar helt och Janne slår över till parking och vi står nu mitt på vägen. Jag runkar på sakta och rätt så sprutar det till ett två decimeter hög stråle som landar på Jannes Texas-skjorta.
– Åhhh fy fan! Stönar Jan till och jag rycker till av sprutet och Jannes stön.
Jag drar upp och ner var på kuken riktas åt mitt håll, samtidigt som jag lutar mig lite fram så kommer kvällens sprut. Det träffar mig under hakan och fortsätter under halsen och ner mellan brösten.
– Åhhhh gud förlåt, stönar Janne till när han ser var han sprutat.
Jag drar upp och ner och Janne skjuter upp höften och sprutar sig själv på skjortan igen. Han tittar ner och ser sitt fjärde sprut vända i luften och ner på ollonet och min hand. Jag fortsätter runka och sista sprutet sats börjar drag för drag smörja in hans slaknande kuk.
– Tack, säger Janne och rätar på sig i sätet.
Maja sträcker fram en servett ifrån Sibylla och jag torkar av min hand och hakan. Janne har startat bilen igen och vi har bara två kilometer kvar på denna väg.
– Du får ursäkta mig för att du fick det i ansiktet, säger Janne
– Ingen fara, säger jag och lägger undan servetten.
– Här, säger Maja och sträcker fram nästa servett och jag tar den och ler tacksamt.
Jag drar längs hakan, ner mellan brösten och Janne skrattar lite när han ser vart jag får torka.
– Dummer, säger Maja och boxar till honom på axeln.
Så när jag torkat klart så är vi framme hos Maja.
– Tack för ikväll tjejer, säger Janne när vi kliver ur bilen
– Syns Janne, svarar Maja och börjar leta efter nycklarna.
– Tack själv och glöm inte att lägga skjortan iblöt, säger jag.
Janne vänder om bilen och sprutar sten mot staketet längs huset.
Vi går in och jag lägger min bh i blöt innan jag lägger mig denna kväll.
Min debut att runka av killar i bil är nu avklarad och det är som dom flesta saker man har ångest för.
Det är oftast inte så farligt efteråt.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Jag pullar dig i omklädningsrummet medan vi shoppar och Runkade hårt på nattbussen på väg hem från festen

slots-million_58_sv_600x315