Att suga av lastbilschauffören var början på mitt nya liv

bum2Det var en kall septembermorgon och jag hade precis käkat frukost när telefonen ringde. Jag svarade snabbt, hoppades att det var om jobbet som jag hade sökt. Det var det inte, utan det var min äldre syster. Hon ringde för att prata lite och säga att hennes barn vill träffa mig eftersom det hade varit flera månader sen vi sågs sist. Jag hade inte besökt dem sen min man lämnade mig för fyra månader sen och samtalet slutade med att jag gav in och sade okej och lovade att besöka dem nästa helg.

Jag har känt mig ganska ensam sen dess men ändå föredragit att hålla mig för mig själv. Jag saknade det otroliga sex vi hade haft under större delen av äktenskapet, till exempel så jag brukade gilla att suga av honom när han kom hem från jobbet, tills någon månad innan han stack. Jag visste att jag egentligen behövde en paus och komma bort en stund.

När helgen kom så packade jag ordentligt med kläder och hoppades att stan där min syster bor skulle ha något trevligt, och ge mig chansen att få tänka på något annat. Innan jag lämnade huset tog jag av mig min bröllopsring, som jag av någon anledning, troligen vana, haft på mig hela tiden. Det kändes skönt, som om jag höll på att gå vidare.

Jag hoppade i bilen och började min resa. Resan skulle ta större delen av dagen. Så jag lyssnade på lite härlig musik. Efter två timmar hörde jag ett konstigt ljud från motorn. En röd lampa blinkade, ett motorfel. Jag blev riktigt orolig för jag insåg att närmsta stad var två timmar bort. Jag var mitt i ingenstans. Bilen höll fortfarande igång, men rök började komma ut från under motorhuven och jag besviken var jag tvungen att stanna.

Jag ringde bärgning och fick svaret att det skulle ta minst två timmar innan någon kom. Jag hade velat komma fram innan det blev mörkt, bästa alternativet var om jag liftade i sådant fall. Självfallet visste jag att det inte var ett säkert alternativ men jag kände ändå att jag ville chansa. Efter bara tio minuter eller så stannade en stor lastbil. Föraren, som var i fyrtioårsåldern, hoppade ut. Han hade en smutsig tröja och jeans på sig.

”Har du problem?”, frågade han artigt.

Jag vet inte vad det var, men min magkänsla sade att jag kunde lita på honom. Vi pratade kort och han skulle ge mig lift eftersom han var på väg åt samma håll som mig.

Under resan lärde vi känna varandra bättre. Jag berättade min historia, och han lyssnade noggrant, nickade och ah-ha:ade medan han höll koll på vägen. När jag var klar tittade han på mig, log och sade,

”Jag tror att vad du behöver är ett knull”.

Det lät inte konstigt, faktum är att jag gillar män som inte är rädda att säga vad dem tänker och tycker. Han saktade ner och stannade, han drog mig närmre och viskade i mitt öra,

”Låg mig ser hur våt din fitta är”.

Han tryckte sina läppar mot mina. Det kvävde mina svaga protester, och det kändes skönt. Han luktade svett, vilket gjorde mig mer upphetsad. Vi var mitt i ingenstans och ingen fanns i närheten, så jag tyckte det var lika bra att njuta av tillfället.

Jag kunde känna hur hans stora kuk började styvna när han lyfta min kjol. Mitt hjärta pumpade hårt när han drog av min bh, och tog mina bröst i sina händer. Mina bröstvårtor var hårdare än någonsin och han bet och sög hårt på dem. Jag hade slutat bry mig och drog ner gylfen på hans byxor. Den här chauffören hade en massive kuk, det var den största jag någonsin sett.

”Gillar du vad du ser?”, frågade han, lite andfått.

Jag tog tag om den enorma kuk och smekte den försiktigt innan jag tog den i min mun och började suga av och slickade i mig försatsen som redan hade formats på toppen. Jag ökade takten och suget tills jag mer eller mindre knullade honom med min mun medan han lutade sig tillbaka och stönade.

Han ändrade ställning och drog av min mina trosor och började slicka min lilla fitta som redan var drypande våt. Känslan av hans tung mot min klitta och fittläppar sände sådana underbara stötar genom min kropp. Jag särade automatiskt mer på mina ben så han kunde komma närmre. Jag ville inget annat än att känna honom i mig. Det var så länge sedan en man knullade mig.

Han lutade ner sätet och kom upp mellan mina ben. Mjukt och sakta gled han in i min fitta, det var den största och tjockaste kuk som någonsin kommit in i mig. Jag skrek och tog tag om hans röv och tryckte honom djupare i mig. Han fortsatte knulla mig hårt som om hans liv berodde på hur mycket han knullade mig.

Efter några minuter grenslade jag honom och tog hans kuk igen medan jag fortsatte stöna högre och högre med varje stöt. Hans händer höll om min midja och hjälpte mig upp och ner på hans kuk. Jag var inte den ende som kände en otrolig njutning just nu för jag kunde höra honom stöna med. För att få tyst på honom knådade jag mina bröst och bad honom att suga dem. Han blev mer intensivt och jag kunde känna hur hans kuk stötte mot min g-punkt, det skulle inte dröja länge innan jag kom i en otrolig orgasm.

Han slängde mig på sidan och tog mig bakifrån. Det var så skönt och efter bara några minuter skrek jag ut en världsomvälvande orgasm. Samtidigt kände jag hur hans kuk svällde inom mig och han kom med. Det var en otrolig syn. Två nakna människor som tillsammans, skrek, stönade och darrade.

Vi var båda helt blöta när vi klädde på oss och redo att fortsätta vår resa. Jag visste att sex med den här mannen var bara början på ett nytt bra liv för mig.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Jag älskar att suga kuk ute och Hon betalar mekanikern med hett oralsex