Hennes första gruppknull

gruppknull med killarVårt första gruppknull hände några månader efter vi träffade en trevlig kille. Jag hade varit utomlands ett tag och han kom på ett spontant besök medan hon var på jobbet. Han berättade att han hade en överraskning för henne den kvällen. Han bad mig att fylla upp med öl hemma, ta med henne ut och se till att hon blev full. Efter att ha knullat henne under två månader medan jag var borta, vi hade ett öppet förhållande trots allt, så hade han upptäckt att hon blev jättevild om hon fått rätt mängd alkohol i sig.

På väg tillbaka till lägenheten så visste jag att hon hade fått i sig nog mycket när hon drog ut min kuk ur byxorna och började suga av mig. Hon hade en topp på sig och en sexig liten kjol, strumpbyxor, skor som fick hennes röv att se underbar ut och inga trosor. Medan hon sög av mig så såg jag till att hon var het och blöt hela vägen hem. När vi kom hem bad jag henne att ta några öl och komma till vårt rum. När jag kom dit så var han där tillsammans med fyra vänner. Alla var ganska välutrustade. Alla hade t-shirt och shorts på sig och verkade ivriga på att hon skulle komma.

Hon kom in i sovrummet med en öl i varje hand, hon hade tagit av sig sin topp och kjol i förberedelse för det snuskiga vi skulle hitta på i sovrummet, hon hade verkligen inte förväntat sig en grupp killar som väntade på henne. Han tog ölen från henne och gav mig en och började dricka den andra. Samtidigt tog hans vänner henne och ställde henne på knä. På bara några sekunder hade hon fyra kukar runt sig och hon slösade inte tid utan började köra in och suga av så många som hon kunde med sin mun. Jag såg hur hon försökte köra in två enorma kukar i sin lilla mun på samma gång.

Hon var där på knä och sög av dem under ungefär femton minuter innan han och jag hade druckit ur våra öl. Han går till henne, tar upp henne och slänger henne på sängen med huvudet hängandes utanför sängen. En av killarna lägger sig mellan hennes ben och börjar slicka hennes svullna klitta. Han knullar hennes mun, medan två av hans vänner står vid sidan om och hon runkar av dem.

Under hela vårt första gruppknull skådespelet sitter jag i hörnet, tittar på och runkar sakta min kuk. Killarna kan inte hålla sig längre. Killen som slickade henne kryper upp och hela hans enorma kuk glider in i hennes tajta fitta. Hon måste ha varit plaskvåt för hela kuken gled in i en lätt stöt.

Efter den första stöten tappar hon hans kuk ur munnen och skriker ut, ”knulla min lilla horfitta! Spruta all er sperma djupt i mig”. Tanken på hennes oskyddade fitta fylld med både hans och hans vänners satser gör mig stenhård och jag kommer över mina egna händer. Under den kommande fyrtiofem minuterna tar var och en sin tur att komma djupt i hennes fitta. Efteråt suger hon av varenda enorm kuk tills den är helt ren. Efter alla hade fyllt hennes fitta fick hon mig att lägga mig på sängen. Hon satte sig på mitt ansikte och började suga av mig. Jag hade aldrig sett så mycket sperma i mitt liv. Jag spenderade nog fem minuter på att slicka rent henne och det bara fortsatte komma mer ur henne. Killarna orkade inte vänta på rond två och en av dem började sakta smeka sin kuk över hennes fitta medan jag slickade henne. Hon lät mig inte sluta ännu, så jag fortsätter slicka och känner hur killens pung stöter mot mitt huvud. Jag kan inte undvika att slicka hans kuk och pung av misstag medan jag slickar i mig all sperma som knullas ut ur hennes fitta.

Han däremot tog chansen att köra in sin kuk i min intet ont anande röv. Han knullade mig en bra stund innan han sade till mig att komma upp från under henne. Killen som knullade henne tar min plats på sängen, hon sänkte sin fitta över hans ansikte och väntade på att han skulle börja knulla henne. De började arbeta i en särskild rytm som fick henne att skrika ut en orgasm.

Hennes öppna mun fylldes snabbt med en kuk täckt av hennes fittsafter. Han kan bara hålla sig några minuter till innan han släpper lös sin sperma i hennes mun. Killen som knullade henne drar ut sin kuk och stoppar in den i hennes mun så fort han kan. Den killen kunde inte hålla sig mer än en minut och fyllde upp mer.

Varje kille fick chansen att knulla hennes röv och komma i den, några fler knullade hennes fitta en gång till. Efter varje gång någon kom i henne så fick jag slicka rent henne. Efter två timmar eller så av konstant knullande gick alla hans vänner och kvar var vi tre. Jag lägger mig på soffan för att sova, medan dem båda duschar och lägger sig i vår säng.

Efter deras första gruppknull så överraskade han henne resten av sommaren med samma vänner och en del nya också. Inom de närmsta två månaderna knullade hon mellan femton och tjugo av hans vänner i fyra olika gruppknull. Vid slutet av sommaren var min sambos fitta och röv så utsträckta att hon kunde ta flera kukar i samma hål på en gång.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – En bisexuell tjej upplever gruppsex för första gången och Vänskapsbanden som ledde till trekantsex

Lev ut dina vildaste fantasier tillsammans med någon från Sokerpar.se