Runkade hårt på nattbussen på väg hem från festen

bus2Han hoppade på bussen, drog sitt månadskort och såg att han var nästan helt själv ombord. Han gick ändå långt bak i bussen och satte sig i hörnet på baksätet. Han satt så långt från de andra som han kunde, vilket var precis det han ville.

I vanliga fall så hade han inget emot att sitta med alla skrattande, sluddrande fulla människor. Sitta och snacka skit med dem, i vanliga fall så var han en av dem som själv skrattade, sluddrade och var full. Det var lördag kväll, kanske söndag morgon beroende på hur man ser på det hela.

Den här kvällen var inte som alla de andra lördagkvällarna. Insikten hade fått honom att nyktra till på ett ögonblick och hade bestämt sig för att sticka hem innan han gjorde något han skulle ångra. Kanske inte direkt, men ganska direkt.

Han satt och funderade, kände hur det kokade inom sig och han knöt omedvetet sina händer när hans ensamhet stördes av ett ungt par. De var fulla, fnittrade och var så upptagna med varandra att dem inte såg hans arga stirr i hörnet. De satte sig tungt några rader framför honom och började hångla med varandra som om det inte fanns någon morgondag.

Hans arga blick övergick till ett ondskefullt uttryck, det var tur för dem att blickar inte kunde döda annars hade dem omedelbart dött. Det var inte konstigt att han var förbannad, han hade upptäckt att hans flickvän och så kallade bäste vän hade strulat med varandra, och det här paret som satt framför honom gjorde inte saken bättre. Han behövde inte någon påminnelse om att vara nybliven singel.

Med en djup suck tog han fram sin telefon ur fickan. Han satte den på flygplansläge så att han inte skulle kunna få några meddelanden eller telefonsamtal från de två asen. Det fanns absolut inget dem kunde säga för att ursäkta det dem hade gjort, det fanns ingen anledning att prata med någon av dem. Någonsin.

Han skulle precis starta ett spel på telefonen för att distrahera sig själv från det äckliga skådespelet framför sig när han hörde ett stön som bara kunde beskrivas vara av sexuell njutning och han tittade igen på paret. Det var uppenbart att dem inte visste att han satt där, eftersom deras hångel hade börjat bli ganska mycket mer. Killen hade lyckats få ner tjejens topp så hennes bröst var helt fria och synliga för alla att se. Han drog ner bhn och sög på en av hennes bröstvårtor och nöp och drog i dem med sina händer.

Tjejens huvud vad bakåtlutat, hon hade slutit sina ögon och förlorat sig själv i njutningen. Inte så borta att hon inte kunde ge ifrån sig ljud däremot. Medan hennes kille lekte med hennes bröst gav hon ifrån sig konstanta stön och andra ljud från sina läppar. Det var tur att bussen i sig var ganska högljudd när den körde, annars hade dem blivit upptäckta ganska omgående.

Han var lite förvånad att föraren inte hade upptäckt och skrikit på dem via högtalarsystemet. Han visste att det var det alla speglarna var till för, bland annat. Paret var uppenbarligen för berusade för att ha tänkt på det, men föraren verkade inte vara för upptagen med att se vad som hände i bussen ändå.

Ju mer han tänkte på det, så tyckte han det var bra att dem inte hade blivit störda eller påkomna. Det distraherade honom helt från vad som hade hänt, och det var väldigt skönt. På samma gång så hade hans kuk blivit glad av skådespelet. När han stoppade ner telefonen i fickan kände han sin växande erektion, och han började röra vid sig själv utanpå byxorna. Den fortsatte växa under beröringen och han tittade upp för att försäkra sig om att paret inte hade upptäckt honom i hörnet. De hade inte sett honom, och han misstänkte att dem troligtvis inte hade märkt om bussen hade krockat.

Han bestämde sig för att ta risken och drog ner gylfen och tog fram sin styva kuk. Han runkade först sakta medan han tittade på paret. Han undrade hur långt dem skulle gå innan dem kom till sans, nyktrade till eller tills de nådde sin hållplats. Som tur var för honom så var hans hållplats slutstation för bussen, så han skulle få se hela skådespelet innan han kom fram.

Efter en stund slutade han tänka och bara tittade och runkade hårt. Killen hade slutat leka med tjejens bröst, och han kunde inte riktigt se vad som pågick men det verkade väldigt uppenbart att tjejen höll på att ge sin kille en avsugning. Hennes huvud rörde sig upp och ner och nu var det en mans stön som hördes när killens kuk var i en het, våt och väldigt villig mun. Han runkade hårt och önskade att det var han själv som blev avsugen.

Killens stön blev mer intensiva och tjejen satte sig plötsligt upp, hennes läppar gjorde ett poppande ljud när hans kuk for ur hennes mun. Hon log mot honom och sa, ”du får inte komma nu, jag vill knulla dig”.

”Varsågod”, svarade killen och det var det enda hon behövde höra. De rörde sig runt och han var lite orolig att det hela var över nu för att han skulle bli upptäckt när tjejen grenslade killen. Hennes ansikte var mot honom där han satt i hörnet, allt hon behövde göra var att kolla upp för att se honom sitta där medan han runkade hårt. Han frös till, som om att vara still skulle göra honom osynlig.

Han kunde inte förstå vilken tur han hade, tjejen hade för det mesta sitt huvud mot killens medan hon red honom, hon slängde sitt blonda hår som en porrstjärna och hade ögonen stängda hela tiden. Han kände sig lite mer säker nu, slappnade av och fortsatte runka. Han märkte knappt hur bussen saktade ner vid korsningar och ökade farten igen efter trafikljusen, men han visste att bussen började närma sig slutstationen. Han ville absolut inte bli upptäckt med att runkade hårt på bussen, varesig av paret eller av någon annan.

Han behövde inte oroa sig. Det som hände framför honom, hur den sexiga blonda kvinnan mer eller mindre studsade upp och ner på sin killes kuk, med hennes bröst gungande gjorde att han kände att han själv snart skulle komma. Han lugnade ner sig, han hade bestämt sig att komma när någon av dem två gjorde det för att maskera sina egna stön.

Det tog inte lång tid innan chansen kom, och det var inte en sekund för tidigt. Bussen närmade sig sluthållplatsen och chauffören ropade ”Sluthållplats”, då kom tjejen och precis efter kom henne kille med, och det gjorde han själv. Han bet sig i tungan när han spände sig och sprutade ut sin sats på sätet framför sig och på sin hand.

Igen, han behövde inte oroa sig, han stoppade snabbt in sin slaknande kuk i byxorna, gjorde en liten grimas vid tanken på all sperma som var kvar och kladdade ner kalsongerna. Det fanns inga andra alternativ, så han försökte inte tänka på det, torkade av sin hand på sätet bredvid sig, drog upp gylfen och ställde sig upp. Han gick fram genom bussen mot utgången.

Med ett stort leende och ett ”god natt” skrämde han paret som höll på att rätta till sina kläder efter deras eskapad. Han hoppade av bussen och började gå hem.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Blev påkommen när jag onanerade och Min kollega runkade av mig i bilen på väg till jobbet