Flickvännen hade dildo sex med expediten

tjej onanerar dildo sexJag och flickvännen var uttråkade en dag när vi var hemma. Det var ingen att se på tv, och vi var båda trötta på tv-spel. Vi hade redan haft sex den morgonen, till och med det hade känts slentrian. Vi behövde verkligen nått att krydda tillvaron.

Vi bestämde oss för att gå fönstershoppa på stan. Vi hade promenerat runt i kanske trettio minuter när hon såg en sexaffär. Vi hade aldrig gått in i en sådan affär tidigare och var nyfikna om vad vi hade kunnat hitta. Vi hade ingen aning om vad vi skulle ge oss in på!

Jag blev hård direkt när vi kom igenom dörren. Vi kom in i en värld av dildos, piskor, klitoris vibratorer och mycket annat. Vi kikade runt storögt på allt som fanns i affären. Jag märkte att hon började bli upphetsad och jag misstänkte att hon redan skulle vara våt och redo för ett knull.

Min flickvän tittade på något på väggen som verkade intresserade henne. Hon slickade sig om läpparna och sade:

”Herregud! Jag måste kolla in det här!”

Hon sträckte sig mot hyllan med ”garanterade orgasmmaskiner”. Hon tog tag om en rosa dildo med gröna prickar. Slutet av den böjde sig uppåt. På tippen satt en rund boll med flera små taggar som fick det att se ut som om den hade en afrofrisyr. Hon tog ner den och höll den i sina händer. Hon såg så nyfiken ut över det hon hade hittat. Min flickvän tog denna exotiska leksak till kassan. Vid disken stod en leende, och otroligt sexig blondin. Hon måste ha solat mycket för hennes hud var perfekt brun och hon hade långa fina ben. Hennes stora bröst täcktes av en liten bikinitopp. Denna vackra fägring kröntes av ett par lågskurna jeansshorts. Dem var gjorde för att framhäva hennes former, och hon hade en riktigt fast och fin rumpa. Det kändes som om jag kunde komma i mina byxor direkt där och då.

Hon gick fram till disken och hade det där uttrycket som någon har när dem får veta något riktigt spännande. Tjejen vid kassan log och frågade:

”Hej, hur kan jag hjälpa er?”. Och gav mig en flirt.

”Hej! Skulle du kunna berätta lite mer för mig om vad det här är?”, sade min flickvän och höll fram dildon.

”Det, det är en så kallade g-punktsvibrator. De är riktigt kul om du vet hur man använder den”, sade hon på ett sätt som fick oss att tänka att hon var expert på området.

”Hur använder man den?”, frågade min flickvän.

Tjejen bakom disken log.

”Vill du ha en demonstration?”, frågade hon. Jag hade inte förväntat mig att hon skulle föreslå dildo sex för oss. Tjejen tittade runt i affären för att vara säker på att vi var själva, och gick och låste dörren. Sen kom hon tillbaka till oss, och tog min flickväns hand och tittade på mig.

”Kom med oss, så ska du få se hur man gör”

Hon eskorterade oss båda till ett svart skynke längst bak i affären. Hon släppte min flickväns hand och drog undan skynket. Bakom fanns ett litet rum med vad som såg ut att vara en mjuk skinnsoffa som stod mot en av väggarna. Hon tog min flickväns hand igen och ledde henne till soffan. Innan hon lät henne sitta ner så ställde hon sig på knä framför min flickvän.

Min flickvän darrade av förväntan. Expediten drog vant av min flickväns shorts och trosor. Den välansade fittan glänste och glittrade i ljuset.

”Du har en riktigt fin fitta – jag gillar den lilla strängen hår du har där”, sade expediten till min flickvän och pussade lätt håret ovanför hennes klitta.

Min flickvän rodnade och pep ut ett litet tack. Expediten pussade henne några gånger på fittan. Sen ställde hon sig sakta upp, hennes händer smekte över min flickväns tunna men feminina former.

”Det här kommer ändra ditt liv”.

Expediten lutade ner min flickvän på soffan och lade en lite rosa kudde under hennes huvud. Hon lutade sig fram och började mjukt och sakta smeka hennes klitta. Det var inte direkt att min flickvän behövde något dildo sex förspel för hennes fitta var genomvåt och redo att upptäcka vad den här udda dildon var till för.

Jag stod i dörren och tittade på det härliga skådespelet med dildo sex. Jag hade tagit fram min stenhårda kuk och höll den i min hand. Expediten tog den böjda rosaprickiga dildon, smetade in lite glidmedel på toppen innan hon lade den mot min flickväns fitta och hon kved till av upphetsningen. Sakta gned hon dildons topp upp och ned för fittan några gånger. Sen tryckte hon sakta in den i fittan och försiktigt började röra den fram och tillbaka.

Min flickvän skrek till av njutning. Hon såg mig stå i dörren med kuken i hand. Hon gav mig en av de där blickarna som bara skrek; ge mig din kuk. Jag kunde inte motstå det. Jag gick till henne medan expediten körde dildon in och ut ur henne. Jag ställde mig vid hennes huvud så hon lätt kunde nå mig. Min flickvän tog tag om min kuk och började runka den i snabba rörelser. Min kuk var ovanför hennes ansikte, och den vibrerade glatt över synen av den skumma dildon som knullade henne. Min flickvän drog hårdare i mig medan hon stönade högt. Jag kände själv hur jag började närma mig en utlösning.

Expediten ökade takten med g-punktsvibratorn, och flickvännen gav ifrån sig ett extatiskt skrik:

”Jag kommer, HERREGUUUUD! Jag kommer!”

Med ett sista njutningsfullt stön klämde och drog hon så i min kuk att jag kom och sprutade hela min sats över hennes ansikte. Hon verkade gilla det och slickade i sig allt hon kunde nå med sin tunga medan expediten drog ut vibratorn.

”Vi tar två!”, log hon.

Sen den dagen har vi varit stammisar på den affären. Vi behöver inte längre göra för mycket för att krydda vårt sexliv med dildo sex och det har bara blivit bättre sen dess. Vi kan inte tacka hon som jobbade där nog!

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Jag pullar dig i omklädningsrummet medan vi shoppar och När jag fick runka av chauffören som tack för skjutsen