En tjej som tycker om att onanera utomhus

naken tjej i skogenNär jag kom till början av skogen kollade jag mig omkring för att vara säker att ingen var där eller att någon såg mig. Det var inte första gången jag åkte ut för att onanera i naturen. Jag tog av mig mina kläder och satte på mig mina sexiga underkläder (fisnkätstopp, fisknätsstay-ups och öppna trosor), läppstift, en klittvibrator och min dildo. Jag körde in den riktigt hårt i min röv och använde trosorna för att hålla den på plats, så den inte skulle trilla ut igen. Jag tittade mig omkring en sista gång, mest för att vara säker och lämnade mina vanliga kläder i en påse i ett dike och spred lite löv över den i hopp om att ingen skulle hitta den.

Jag gick långsamt genom skogen, och efter en stund tänkte jag hur mycket kåtare jag blev av att komma längre från mina kläder och djupare i skogen. Jag hade gått i kanske en 10 minuter och jag kände hur min fitta savade och hur safterna smorde in dildoskaftet, jag ville egentligen sätta mig på huk och onanera direkt. Jag började leta efter en plats där jag kunde ta hand om mig själv och jag hittade det ganska så fort. Det var en stor sten i en glänta, det verkade perfekt. Om jag stod på stenen så hade jag uppsikt över större delen av skogen, det gjorde mig kåtare vid tanken på att vara så exponerad på stenen när jag onanerade. Jag klättrade upp och hukade mig så att dildon vidrörde stenen, tog fram min lilla vibrator och lät den vibrera mot min svullna klitta. Jag började rida dildon, och eftersom det inte verkade vara någon i min närhet så tänkte jag att det inte spelade någon roll om jag var högljudd.

Det började tyst, flämtande, tills jag mer eller mindre bara skrek ut, ”knulla mig hårt! Hårdare! Kom i mig! Jag vill känna din sperma i mig!”. Jag blev bara kåtare och kåtare, började skaka och var nära att komma. Jag kom i en fontänorgasm och skrek ut den i gläntan och kände hur hela min kropp skaka av njutningen.

Jag pullade mitt fuktiga kön medan orgasmen höll på att lämna mig, smakade den härliga safterna på mina fingrar. Jag lutade mig tillbaka och pustade ut ovanpå stenen. Efter en kort stund tänkte jag att det var dags att gå tillbaka och byta om, när jag började klättra ned från stenen hörde jag röster bakom mig. Paniken kom, och det första jag tänkte var ”Fan, jag kommer bli påkommen!”.
Rösterna kom närmre och närmre, och jag visste inte vad jag skulle ta mig till, jag kunde ju inte springa iväg, dem skulle kunna se mig om jag gjorde det. Jag hörde en av rösterna säga ”kolla in den där stora stenen”, och jag hörde fotsteg av någon som sprang mot stenen och klättrade upp på den. Jag tittade försiktigt upp över stenen, där var en ung tjej i tjugoårsåldern, ganska sexig och hon stod exakt där jag hade ridit min dildo. Hon sa sen, ”Varför är det blött här uppe?”, den andra personen klättrade upp, jag var bara någon meter från dem nu och om dem tittade ner bakom stenen så hade dem sett mig i mina underkläder, en vibrator i handen och en dildo i röven.

Den andra personen såg ut att vara hennes syster, kanske några år äldre. Den yngre funderade högt ”det har ju inte regnat idag”, och tittade på pölen jag hade lämnat på stenen. När de båda började prata kände jag mig kåt igen, jag tittade upp och körde dildon in och ut, och pullade mig själv. Jag försökte vara så tyst som möjligt så att dem inte skulle märka mig. Plötsligt sade en av dem ”vad var det?”, jag tror jag måste ha gett ifrån mig ett ljud lite för högt. ”Fan” tänkte jag, arg på mig själv, drog ut dildon och började springa därifrån så fort jag kunde. ”Kolla” ropade en av dem och började skratta, när jag hörde skrattet fick jag faktiskt en liten orgasm medan jag sprang. Jag kollade mig om för att se var dem var, de stod ovanpå stenen och skrattade.

Jag fortsatte springa genom skogen, andan i halsen, hjärtat pumpade och känslan av kåthet med mig. Jag skyndade mig att slänga på mig kläder och körde iväg. När jag väl kommit en bit, lugnat ned mig, tänkte jag både på rädslan och paniken att bli påkommen så där. Jag skämdes, men kände ett pirr i magen och blev lite kåt av det. Jag kunde inte låta bli att onanera i bilen på vägen hem. Jag skulle vilja göra om det, att någon ser på när jag tillfredställer mig själv.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – En tjej onanerar för sin granne och Runkade hårt på nattbussen på väg hem från festen