En sexdejt med en tjej från internet

Sexiga ben med stayups och strumpebandshallareVi hade lärt känna varandra på en dejtingsida som heter Sexplorer och vi hade båda träffats tidigare. Det var lite trevande till att börja med men vi lärde känna varandra och det tog inte lång tid innan vi började ha sex. För det mesta träffades vi ute innan vi gick hem till en av oss. Den här kvällen bestämde vi en vild sexdejt, vi skulle träffas i baren för en drink och sedan knulla som galna.

Jag kommer fram till baren och ser dig sitta vid ett bord, du har redan en drink. Jag beställer en åt mig och sätter mig bredvid dig.

– Hej. Säger jag innan jag sätter mig ned och ger dig en puss.

Jag känner hur din hand smeker insidan mitt lår och upp till min kuk som snabbt börjar växa.

– Mhmmm, allt jag kan tänka på är den där kuken i min mun.

– Ja, jag med. Jag vill att du tar den helt och hållet i din mun och ända ner i halsen den här gången! Säger jag

Jag ser hur du fuktar dina läppar vid tanken, servitören går förbi och när han gör det håller jag en han på ditt lår och jag känner hur du särar på dina ben.

– 2 shots, tack.

Han skriver ned beställningen och går iväg för att ta hand om vår dryck.

Min hand fortsätter att vandra högre tills jag känner din bara fitta.

– Inga trosor?

– Nej, de är bara i vägen!

– Din snuskiga lilla slyna, jag vill ta dig nu!

När jag säger det doppar jag mitt finger i din blöta fitta.

Du lutar ditt huvud tillbaka och du sluter dina ögon. Mitt finger gör djupa cirklande rörelser medan du klämmer min kuk utanpå byxorna.

Servitören kommer med våra shots och sätter dem på bordet. Vi tar glasen och jag säger:

– För en härlig kväll

När vi lyfter våra glas för skål så börjar jag röra mitt finger snabbar, du biter din läpp en stund innan jag slutar så vi kan avnjuta våra shots.

Jag kan se från ditt kroppsspråk hur du vill ha mig, du vill ha min kuk i dig igen och du vill ha den nu. Jag kallar på servitören så vi kan betala notan. En kort stund senare kommer han tillbaka och vi betalar för oss innan vi går ut.

Vi går till min bil, och jag smiskar till din underbara röv innan du hoppar in i baksätet. Du kryper över till den andra sidan, och jag kommer in efter dig. Du hjälper mig med byxorna, som du drar ned omedelbart. Du runkar min kuk och slickar dig om läpparna. Du hungrar så att få ta den i din mun att du dreglar vid bara tanken.

Du börjar suga min ballar medan du smeker min hårdnande kuk. Snart låter du din tunga leka längs med skaftet hela vägen upp till ollonet innan du tar den i munnen, och så djupt som du kan. Jag hjälper dig att få kuken djupare ned i halsen, din mun är precis nog stor för att få plats med den. Jag släpper taget och du litar dig undan. Du dreglar lite saliv efter allt och jag drar dig mot mig och ger dig en kyss.

Du fortsätter att leka med min kuk, och jag slutar kyssa dig för att föra din hungriga mun ned till min kuk medan min höra hand leker med din fitta. Med min vänstra hand tar jag ett stadigt tag i ditt hår och trycker in min svällande lem i din hals och ut igen. Mina fingrar blir allt fuktigare och jag kan göra hur du stönar hest av upphetsning med min kuk i din mun. Musklerna i din fitta börjar spänna sig och det känns som om du kommer när som helst, jag trycker ned min kuk i din hals och börjar komma, samtidigt känner jag hur du också kommer. Jag släpper taget och du fortsätter att mjukt suga och slicka ren kuken så du får all min säd i din mun.

– Fan, det här var den bästa avsugning jag någonsin fått.

Du sväljer min sats och fortsätter att runka och suga så att jag fortsätter vara hårt. Jag kan känna hur plaskblöt du är, och det känns som du ska komma snart igen. Du vänder dig om.

– Du vill att jag knullar din våta lilla fitta nu, va?

– Ja, det vill jag

Jag öppnar dörren och hoppar ut. Du flyttar bakåt så att din bak sticker ut och jag lyfter din kjol och du särar fittläpparna med dina fingrar. Med ett redigt tag om kuken låter jag den glida upp och ned på din fitta, slå den några gånger mot klittan. Jag kan se hur dina fittsaft fångar månljuset när jag trycker min kuk ända in till roten och känner hur min pung slår emot dig.

Vi båda stönar och jag börjar knulla dig hårt och djupt. Mitt finger smeker ditt rövhål några gånger innan det försiktigt glider in. Trycker fingret ned mot din fitta medan jag knullar dig och jag kan känna hur min kuk rör sig ut och in i dig. Du verkar gilla det, jag kan höra hur du stönar högre när jag pullar din röv. Jag drar ut mitt finger och särar på dina skinkor, jag drar ut min kuk ur din drypande fitta och trycker in ollonet i din trånga lilla röv. Jag kan känna hur din anal snabbt klämmer runt mitt ollon, och du stönar högt. Du leker och smeker din svullna och fuktiga klitta medan jag sakta för min kuk djupare i dig. Djupare och djupare, jag kan känna hur din röv sträcker sig för att min kuk ska passa. Du stönar och flämtar högre när jag väl är så djupt i dig som jag bara kan komma. Jag smiskar båda dina skinkor och jag känner hur du spänner dig reflexivt runt min kuk. Jag tar ett stadigt grepp om ditt hår och drar mig ut och sedan in i dig igen. Du fortsätter att smeka din fuktiga fitta medan du kommer en gång till.

– Det är bra, kom en gång till. Viskar jag hest.

Jag drar dig bakåt i håret och ger dig en dask på röven samtidigt som jag börjar knulla dig snabbare, precis som om din röv vore din fitta eller mun och du flämtar ut din njutning när du kommer ännu en gång. Dina fittsafter rinner ur dig och varje gång jag slår i botten så känner jag hur min pung badar i din fukt. Med ditt tajta rövhål klämmer om mig stönar jag i natten och känner hur min pung tömmer sig i dig. Jag drar mig ur och kan se hur din analöppning fortfarande gapar medan jag fortsätter spruta min sperma i ditt öppna hål. Det kommer både i och runt din röv. 

Nu ser jag fram mot en ny vild sexdejt med dig.

Gillade du novellen?

Då kommer du också gilla – Han knullade kollegan med stora bröst och Den sexiga chatten blir till verklighet

Kata kvinnor