Min kollega runkade av mig i bilen på väg till jobbet

kollega runkade av migJag gillar att arbeta med henne, av alla kollegor på företaget så är det henne jag har mest kul med. I vanliga fall betyder det att vi skriver manus tillsammans, vilket är något som är härligt. Vi brukar sitta runt bordet på mitt rum, och jag älskar doften av hennes parfym, att stirra på hennes otroliga blonda hår och sakta klä av henne i min fantasi. Hon är den sexigaste kvinnan på jobbet. I vilket fall. Hon brukar ofta påminna mig att även om folk tror att vi har något tillsammans så finns det inga bevis, och hon ger mig en sträng bild för att jag ska fortsätta fokusera på jobbet istället för att låta min hand smeka längs med hennes lår. Det spelar ingen större roll, det är när vi är utanför kontoret tillsammans som vi hittar på saker. För någon vecka sedan runkade hon av mig innan en inspelning

Vi höll på att göra iordning en reklam film och hade blivit satta tillsammans för att fixa det hela. Det innebar att det var jag som fick ta på mig kläderna och se ut som en löpare för den här filmen. Jag är kanske inte den snyggaste som finns, men jag försöker verkligen ta hand om mig själv. Hon har nämnt fler än en gång hur hon verkligen gillar mina breda axlar och hur mina armar såg ut. Hon såg fram mot det här, mest för att hon skulle få lite ögongodis.

Jag hade lite andra planer. Vi hoppade in i bilen och körde ut till stället vi skulle spela in på. Jag hade tänkt på det hela morgonen, och jag hade blivit ganska upphetsad. Det är tur att ingen annan märkte, för min kuk hade verkligen vaknat till och börjat växa i dem lösa träningsshortsen jag hade på mig och jag hade hoppats att få visa henne vad som pågick.

Vi körde iväg och jag började prata med henne, och gav henne komplimanger om hur het hon var. Hon himlade med ögonen medan hon körde och sade sarkastiskt, ”visst, i den här polotröjan och jeansen måste jag vara riktigt sexig”.

”Det är du”, svarade jag och vände mig mot henne. Jag hade lyckats lägga om benen så dem blev brett isär. Jag sträckte upp handen genom benet på shortsen och lirkade fram min redan hårda kuk, ”här är beviset på det”. Hennes blick sökte sig ned till mitt skrev och hon sade förvånat, ”vad håller du på med?” Hon vred snabbt tillbaka blicken på vägen. ”Vi är ju ute och kör nu! Nån kan ju se oss”.

”Javisst, men vi sitter ganska högt upp så om någon vill klättra upp på taket för att se så tror jag ingen kommer att märka något”, sade jag och önskade att min kollega runkade av min pulserande lem där jag satt. ”Dessutom så har det gått mer än en vecka sen vi gjorde något tillsammans och jag är jättekåt”. Hon började le brett, ”Okej, jag ska hjälpa dig”, fnissade hon. Hon slickade sina fingrar så dem blev lite fuktiga och min kollega runkade av min kuk. Det var en helt underbar och upphetsande upplevelse. Hennes fingrar lekte runt den känsliga undersidan av ollonet. Hon gillar att kittla mig där med sin tunga. Jag började stöta mot hennes hand medan min kollega runkade av mig. Hon höll på att göra mig galen, hon visste det och jag kunde se på hennes leende att hon gillade vad hon gjorde.

Jag vet inte hur hon höll oss på vägen, men hon var riktigt bra på att hålla koll på trafiken och stanna när hon skulle. Då och då fuktade hon sina fingrar igen. Jag kunde inte fatta hur underbart och eggande det var. Efter kanske bara fem minuter så kunde jag inte kontrollera mig längre. Jag tog över från min kollega runkade av mig och runkade av mig själv snabbt och hårt. Jag behövde verkligen få komma på det sättet, annars var det väldigt svårt för mig. Hon fortsatte att smeka med sina fingrar längs med undersidan av ollonet och berättade upphetsat hur mycket hon ville att jag skulle komma.

Efter bara några sekunder fick hon som hon ville. Min kuk fullkomligt exploderade, och sprutade varm kladdig sperma i hennes hand. Jag darrade till vid varje pulserande sprut, och jag slöt mina ögon. Jag stönade högt medan jag kom. Hon lyckades kupa sin hand så hon kunde hålla hela satsen i sin hand utan att det rann ner på sätet. Helt utmattad lutade jag mig tillbaka i sätet och andades tungt.

Hon lyfte handen, fylld med min sperma till sin längtande tunga och smakade på den. ”Herregud, det var en rejäl utlösning. Jag önskar att det var i mig som du kom, men det var underbart att se det”. Vi torkade upp allt med näsdukar i bilen och inspelningen gick riktigt bra. När vi var på väg tillbaka till kontoret vände hon sig mot mig och sade, ”Jag gillade inspelningen idag, den blev riktigt bra”. Hon blinkade mot mig, ”jag runkade av dig men nästa gång kör du, och då är det bäst för dig att du tar hand om mig”.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Vi onanerar tillsammans och Jag pullar dig i omklädningsrummet medan vi shoppar

sexplorerbannerny