Vi smet ut och knullade i bilen – början på ett sexigt äventyr

knullade i bilenJag och mitt ex ville njuta lite av varandra i hemlighet, så vi tänkte på olika sätt hur vi skulle lösa det. Jag lade fram idén att ta min styvfarsas bil och köra någonstans där vi kunde vara i fred. Att vi knullade i bilen var en riktigt bra idé. Sagt och gjort. Vi valde en lördag kväll för det hela. Jag väntade tills alla sov innan jag smög ut I natten.

Jag hade tagit på mig kläderna snabbt och var lite halvdant klädd, jag smög igenom huset sakta och tyst tills jag kommit ut. Det kändes som om jag höll på i timmar att ta mig ut ur huset. Jag satte mig i bilen, och startade den. Rädslan och spänningen fick mitt hjärta att slå snabbare än motorvarven. Jag backade sakta ut och körde några hundra meter innan jag stannade och andades ut och försökte fokusera på fantasin där vi knullade i bilen.

Ett sms for iväg i mobilen till tjejen. Hon skulle ta med sig en filt, även om det var sommar så var det skönt att ha något bekvämt under sig. Jag kom fram till stället vi bestämt oss att mötas på och sms:ade henne igen. Hon var på väg. Efter en stund kom hon och satte sig i bilen. Vi kysstes och åkte sen iväg för att hitta ett bra stället att vara ifred på.

Vi stannade till vid grundskolan, det fanns en skogsdunge bakom den där vi visste att ingen skulle vara vid den här tiden på kvällen. Vi kysstes igen, och började fälla ner baksätena i bilen för att få till en stor platt yta med filten på.

Vi satte igång ljusen i våra mobiler som spred ett ganska mjukt och mysigt ljus i bilen. Vi hånglade, smekte varandra. Min hand smekte ner till hennes bröst och sedan längre ner. Hon var redan plaskvåt och jag hade själv blivit hård som sten. Bilen blev varmare och varmare, kondens och vattenpärlor formades på rutorna. Plagg för plagg gled av oss och vi låg snart hud mot hud.

Jag lade mig ovanpå henne och hon särade på sina ben. Jag lutade mig fram så jag kände varje centimeter av hennes hud, runda stora bröst och platta mage. Jag smekte över hennes klitta med min kuk, upp och ned samtidigt som vi kysstes vilt.

Mina läppar rörde sig från hennes mun, till hennes öra, hals och ner till hennes bröstvårtor. Mina händer slöt sig om hennes bröst och smekte dem. Sakta rörde jag mig ner över hennes mage, ända ner till hennes fitta. Min tunga gled över hennes fitta, och jag kände hur hennes klitta blev hårdare av min tungas beröring. Hon andades tung och flämtade, hon vred sig fram och tillbaka och kunde inte hålla sig längre. Hon drog upp mig till sig, tog tag om min kuk och förde in den i sig själv. Jag knullade henne sakta och djupt. Snabbare blev det för varje stöt medan vi knullade i bilen.

Jag trodde inte hon kunde bli våtare, och flämtade högre och högre mot mitt öra. Hon kom, hårt under mig. Hon andades ut, och snart satt hon på mig. Hon kysste mig, hennes hår spred sig över mitt ansikte. Hon förde på nytt in mig i sin fitta och började rida mig. Jag tog tag om hennes bröst, viskade att ingen kunde höra oss här ute så hon kunde släppa lös så mycket hon ville när vi nu knullade i bilen. Hon gjorde det, hon var högljudd men skrek inte, det var mer en symfoni av lust, som sakta närmade sig sitt crescendo. Hon ökade takten, gned sina höfter fram och tillbaka. Det var helt otroligt, och hon kom ännu en gång. Hon föll över mig, för ett ögonblick låg vi blickstilla och bara njöt av varandras närhet.

Jag lade armarna om henne, lyckades hålla min kuk kvar i henne och rullade runt. Hon var så gott som utmattad, men ville ha mer. Hon ville ha mig inom sig. Jag knullade henne i en rasande takt, och kände att jag kom närmre och närmre utlösningen. Jag blev chockad när jag märkte att hon själv började närma sig igen. Vi stönade tillsammans, högre, min kuk stötte djupare än någonsin förut. Jag träffade exakt rätt punkter medan vi knullade i bilen, och hennes fitta smet åt och skapade ett härligt tryck. Vi darrade, njöt av varje sekund när vi kom tillsammans. Jag lade ner på henne, och där låg vi, kysstes och smekandes varandra ett tag.

Så småningom hade jag slaknat så pass att min kuk gled ut av sig själv, så lade jag mig på rygg och sträckte mig efter näsdukarna jag hade tagit med mig. Hon tog dem och torkade upp sperman som sipprade ut. Snart klädde vi oss igen, hon satte sig i i sätet medan jag fixade till bilen för att få andas ut. Vi kysstes och kunde inte sluta le mot varandra.

“Vi måste göra det här igen”, sa hon.

“Javisst”, svarade jag

Jag körde hem henne, njöt av en sista passionerad kyss innan hon gick. Bilen stank av sex och var fortfarande fuktig inuti. Jag rullade ner rutorna på vägen hem, såg till att köra en omväg för att alla dofter efter vi knullade i bilen vädrades ut innan jag kom hem.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Jag knullade min kollega på kontoret och Min sexdejt – det bästa som har hänt mig.