Jag brukade suga av min sambo när jag var gravid

suga av min samboNär jag var gravid så kom jag och min sambo överens om att vi inte skulle ha sex. Vi skulle bara smeka och ha oralsex eller förspel tills barnet var fött. De första fyra månaderna gick utan större problem, även om min käke fick träna en hel del eftersom jag brukade suga av min sambo. Han hade själv gett mig tillfredsställelse genom att smeka och slicka min fitta till orgasm. Så allt hade gått bra. Man hade börjat kunna se att jag var gravid vid sjätte månaden, en liten mage hade kommit fram. Det var som vanligt, jag skulle suga av min sambo och nu låg jag i sängen efter att ha gett min sambo en avsugning, medan han stod i duschen. Jag bestämde mig för att gå in till honom och prata om nästa möte med min gynekolog och barnmorska.

Jag kom in i badrummet, min sambo stod i duschen med sin stenhårda kuk täckt i tvål och runkade. Jag frågade honom lite på skämt om avsugningen inte var bra nog. Han svarade att det definitivt var men att han blev kåt var gång han såg min gravida mage. Jag skrattade och tyckte det var sött, och var ganska glad att han var attraherad av min växande mage. En månad gick och jag hade vuxit mer, min sambo älskade att jag blev större. En kväll var han med mig i duschen och efteråt började vi hångla. Vi kysstes passionerat samtidigt som jag runkade av hans hårda kuk. Alldeles innan han kom så tog han över, började stöna och kom på min mage. Han runkade klart och började kyssa mig igen, hans sperma rann längs med min mage och ner över min fitta. Han tvättade av sperman från mig och sen hoppade vi ur duschen och torkade oss.

Vi gick vidare till sängen, låg och pratade och berättade igen hur han ofta blev så kåt av att jag var gravid. Vi somnade ganska fort medan vi pratade.

På morgonen dagen efter vaknade jag för jag behövde kissa och när jag kom tillbaka såg jag att min sambo också vaknat. Han smekte över min mage och snart var han hård och kåt. Han reste sig och gick snart till badrummet men jag hindrade honom och frågade om han skulle runka. Han svarade att han skulle det. Jag satte mig på sängkanten och bad honom komma till mig. Jag tog tag om hans hårda kuk och började runka honom. Snart tog jag in honom i min mun och började suga av min sambo. Han sa att han var nära att komma medan jag sög honom. Jag stannade till och började runka honom istället. Han stönade när han började spruta sin sperma över mina bröst och min mage. När han slutade pumpa så tog han några näsdukar och började torka av mig, innan han lade sig ner på rygg.

Han böjde sig ner mellan mina ben, slickade min fitta och sög på min klitta. Snart stannade han upp och smekte mig med sina fingrar en stund och började runka sin kuk samtidigt. Snart började jag närma mig mitt klimax, stönade av njutning och snart kom orgasmen.

Inte långt efter min orgasm så började min sambo att stöna igen och snart sprutade han sin varma sperma över min mage igen, och den rann ner över min klitta och mina fittläppar.

Han verkade älska att jag var gravid och hade en stor mage. Och det insåg jag flera gånger under graviditeten, hur min sambo älskar att jag är det.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Första gången jag fick knulla kåta grannen och Att vara otrogen är min lilla hemlighet.