Att vara otrogen är min lilla hemlighet

vara otrogenEfter den kvällen så trodde jag att jag aldrig skulle vara otrogen igen. Min man anade ingenting om mitt nya liv att vara otrogen mot honom. Vårt sexliv fortsatte som det alltid hade utan att jag sög av honom, mediokra orgasmer från när han slickade mig och ibland när vi hade sex.

På kvällen låg jag vaken, kunde inte sova för min fitta värkte och längtade efter en djupare tillfredsställande känsla som jag inte fick hemma. Jag var också nyfiken på andra saker som jag inte tänkt på förut. Hur skulle det vara att om annan kvinna slickade min fitta? Är svarta killar bättre i sängen? Hur är det med sexleksaker? Det förvånade mig att allt det där hade jag tryckt undan i ett litet hörn i mitt sinne så länge. Och jag fick skuldkänslor att jag inte hade försökt uppleva det tillsammans med min man, istället började jag vara otrogen.

Dagen efter ringde jag till jobbet medan min man stod i duschen. Vi åt frukost innan han stack till jobbet och trodde att jag själv snart skulle gå. Jag behövde lite egen tid för att fatta vad det var som hände med mig, och om det var något jag kunde göra för att mätta min hunger.

Jag gick ut på nätet och hittade några chattrum där vi diskuterade allt in i minsta detalj av vad jag skulle vilja testa och jag pratade länge med både killar och tjejer om det. Medan jag pratade med dem så upptäckte jag att min hand gled ned i mina byxor och jag klittrade samtidigt som vi diskuterade. Jag hade inte klittrat sedan jag pluggade på högskolan. Jag hade slutat med det för att det fick mig att känna mig smutsig, men nu hände det bara med lite hjälp från chatten, och det fick mig att bara vilja ha mer.

Det var då jag fann mig själv i en ganska stereotypisk situation, det knackade nämligen på dörren. Jag tänkte inte på något särskilt utan skyndade mig till dörren i hopp om att personen på andra sidan inte skulle vara alltför oattraktiv. Där stod en kille med en bunt papper och broschyrer i handen. Jag drog snabbt upp mina byxor i all hast och hälsade.

Han stirrade på mig, upp och ned. ”Hej, jag kommer från kyrkan lite längre bort och undrade om du skulle ha tid att prata om vad vi gör i ditt område”.

”Eh, ja”, svarade jag fumlande och bjöd in honom. Han satte sig i soffan, inte långt från där jag nyss hade klittrat. Rummet doftade av min fitta, och jag savade fortfarande efter chatten. Jag var inte så uppmärksam på vad han sade, mina tankar snurrade kring känslan att vara otrogen igen så jag lade min hand på hans knä och smekte och klämde sakta högre och högre upp. Jag märkte att han började bli upphetsad, hans byxor blivit en aning tajtare i närheten av skrevet. Han försökte även diskret flytta sig bort från mig medan han stirrade ner mot mina bröst. Till slut hade jag fått nog och kysste honom. Min tunga gled in djupt i hans mun, jag kände hur han försökte streta emot, men jag förde hans hand mot mina bröst innan jag grenslade honom. Han gav med sig alldeles för snabbt, om jag får säga så, och hans händer började utforska min kropp. Han tog tag om min röv och hittade snart min plaskvåta fitta.

Jag bröt lös från kyssen och slog honom hårt över ansiktet med mina flata hand. Direkt efter det började jag öppna hans bälte och drog ner gylfen. Med lite lirkande så stod hans kuk fri, den var lite längre än vanligt och stod hård, rak och redo för det jag ville. Min mun dök direkt ned till hans ollon och jag svalde in honom på en gång med ett högljutt stön från killen. Jag tog ut honom ur min mun och började slicka upp och ner längs med skaftet samtidigt som jag smekte hans pung. Jag tog in honom i min mun igen, sög honom hårt och fortsatte tills jag kände hur hans kuk exploderade och sprutade sin sperma i min mun. Jag höll allt i min mun, tittade upp på honom samtidigt som jag tog ut honom och svalde högljutt hans sats. Jag såg hur han rös till när jag gjorde det.

Sen lutade jag mig fram igen och började suga honom hård igen. Jag drog av mig mina byxor och trosor. Han tittade på mig samtidigt som jag började grensla honom och han viskade, ”jag tror inte bi borde göra det här”.

Jag tittade på honom och förde in hans kuk i mitt våta hål. ”Jag är gift och jag behöver verkligen det här just nu”. Och så red jag hans kuk samtidigt som jag smekte min klitta. Jag använde min lediga hand att föra hans hand mot mina bröst som han började smeka och knåda.

Det tog inte lång tid innan jag skrek ut min orgasm och kom på hans kuk, men han kunde inte hålla sig så mycket längre. Jag fick in en till orgasm och han sprutade sin andra sats i mig. Jag fortsatte att tungt rida hans kuk tills den blev slak innan jag klev av honom.

Lite förvånat men nöjt leende gick killen sedan ut efter att han tackat mig. Jag satte mig igen i soffan medan våra blandade safter rann ur min fitta, nöjd över att vara otrogen igen. Jag vände mig tillbaka till datorn, och skrev i chatten, ”Är det någon som bor i närheten som vill slicka rent min fitta?”

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Min första lesbiska upplevelse med min tjejkompis och Min sexhämnd mot min korkade tjejkompis!