Min första lesbiska upplevelse med min tjejkompis

min första lesbiska upplevelseJag tycker själv att jag är en trevlig tjej. Hej, jag heter Jennifer och ville berätta om min första lesbiska upplevelse. Jag brukar oftast ha på mig sportiga kläder men just den här gången så hade jag tagit på mig annat efter att ha blivit inbjuden till en fest hemma hos Nathalie. Hon hade precis flyttat in i sin nya lägenhet efter att ha slutat sina studier. Jag hade tagit på mig en snygg kort rosa klänning och ett par öppna skinnskor. Vi var i samma ålder, runt 22-23. Nathalie var så otroligt söt, jag har varit förtjust i henne länge men inte vågat säga nått. Det var otänkbart att ha sex med en tjej för mig, slicka fitta, så jag hade bara tryckt undan det som en fånig tanke och fokuserade istället på killar. Men jag var inte ett dugg nöjd med dem relationerna jag haft med just killar.

Den kvällen, den tajta klänningen hon hade på sig och sandalerna som fick hennes ben att bara bli snyggare gjorde mig upphetsad och fick mig att tänka på att vilja få min första lesbiska upplevelse med henne. Jag undrade vad hon skulle säga om hon hade kunnat läsa mina tankar medan jag tänkte på skönt tjejsex med henne. Vi båda pratade med två olika grupper på festen, men vi kikade på varandra flera gånger. Jag var inte så uppmärksam på vad vi pratade om. Jag vet inte om det var drinken eller om det var något annat för jag kände mig alldeles varm inombords och min fitta började bli våt när jag tänkte på min första lesbiska upplevelse.

Jag kände hur fukten spred sig genom min trosa och jag fick ett sånt begär att smeka mig själv. Det var som om jag kom, en väldigt konstig känsla att få när man tittar på en snygg tjej. Jag hade inte kunnat föreställa mig hur kvällen skulle bli med henne. Även om jag hade läst erotiska noveller om lesbiskt sex så var det fortfarande något jag inte kunde föreställa mig, jag hade inte ens sett några filmer eller klipp på det. Det var inte min stil riktigt att titta på sånt. Det spelades musik i bakgrunden, något diskret och lite jazzigt. Jag gillade det, och enda sen dess så har jag associerat det med min första lesbiska upplevelse.

Nathalie kom fram till mig och jag kände mig direkt dragen till henne, som om någon kraft hade bestämt att vi skulle träffas i mitten av vardagsrummet. De andra slutade prata och tittade på oss. Det var ett otroligt laddat ögonblick. Jag var som förtrollad av henne. Vi var så nära varandra, vi stirrade in i varandras ögon. Jag började svettas, var nervös för jag visste att det skulle hända nu, min första lesbiska upplevelse. Jag såg hur Nathalie började rodna lite, men hon verkade ändå så samlad och säker på samma gång. Var det hon som stålsatte sig? Jag tror inte det och tror fortfarande inte det eftersom vi känner varandra bättre nu. Vad tänkte hon skulle hända? Våra händer slöts om varandra, hennes händer var så varma och mjuka i mina. Vi log mot varandra. Våra blickar sade mer än ord. Och våra läppar mötte. Vi kysstes. Tystnaden hängde tungt i luften, även om vi inte kände av den. Vi var ensamma i vår egen värld. Det var nytt för oss, vi var i nuet och inget annat fanns. Vi hånglade, och rörde oss steg för steg mot hennes sovrum.

Vi stängde dörren efter oss och hon knuffade ner mig på sängen. Jag var på så djupt vatten att jag inte visste vad jag skulle göra. Nathalie var definitivt mindre blyg och hade snabbt öppnat min klänning. Mina bröst var i fria luften och bröstvårtorna hade styvnat. Jag hade ingen behå på mig eftersom klänningen var nog för att hålla dem på plats. Mina trosor hade jag fortfarande på mig men dem var så fuktiga att jag skämdes lite att visa dem för henne, även om det inte hindrade Nathalie. Jag var orolig att jag förstört allt men Nathalie var så öm och för att få mig lugn föreslog att vi lade oss under täcket.

Hon lugnade mig, det var så skönt. Vi myste med varandra och smekte varandras kroppar. Det var så varmt och skönt i hennes stora säng. Nathalie hade klätt av sig helt, det var lätt för henne eftersom hon inte hade haft något på under klänningen. Riktigt sexigt, kan jag bara säga. Vi hade helt glömt bort gästerna i det andra rummet, och vi brydde oss helt enkelt inte längre. Vi började smeka varandras fittor och klittor. Vi rörde oss genom sängen, så upphetsade. Jag kom själv flera gången, och det gjorde hon med. Hela sängen var fuktig av svett och våra safter, men det var inget problem för oss.

Vi somnade, och vaknade efter alla gått hem. Vi skrattade en massa, kysstes och hade sex i vardagsrummet. Vi var nakna hela tiden, våra kroppar smälte ihop till en under hela natten. Enda sen min första lesbiska upplevelse med Nathalie så har vi spenderat så mycket tid tillsammans som vi bara kan, och det är det bästa som har hänt mig.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Bisexuell trekant i solstolen och Min kollega slickade min fitta i städskrubben på nyårsfesten.